НАЧИН НА ИЗРАБОТКА

НАЧИН НА ИЗРАБОТКА НА ДИАМАНТЕН ГОБЛЕН :

При покупката вие получавате всичко необходимо за изработването.
1. Схемата е щампована върху специално обработена панама,
която е покрита със лепкав слой-специална смола която се втвърдява бавно,покрит със фолио. Това защитно фолио се маха постепенно, само там, където ще работите и така до изработването на целия гоблен. Върху схемата лепите елмазите.
2. Набор от разноцветни елмази, които са под номера. Всеки номер отговаря на определен символ от схемата, който оказва мястото където трябва да поставите елмазчето.
3. Легенда – на лист са напечатани всички символи от схемата. Срещу всеки символ има номер на елмаз – това означава,че когато видите този символ върху схемата, Вие трябва да поставите този номер елмаз, който отговаря на символа от легендата. Легендата я има и отстрани на самата схема, за ваше улеснение.
4. Малка купичка в която да поставяте елмазите с които работите в момента.
5. Пинцети и пластмасово моливче – за вземане на елмазите и поставянето им върху схемата – поставят се с лек натиск за да залепнат на местата си.
6. Специално силиконово лепило: в случай, че Ви и по-лесно да поставяте елмазите с моливчето, а не с пинцетите е необходимо да вземете мъничко от това лепило с върха на моливчето и когато докоснете елмазчето с него, то се захваща и можете да го поставите върху схемата.
Това е всичко. Остава само да седнете и да се забавлявате. Много лесно и приятно занимание, а крайният резултат – прекрасна украса за вашия дом.

Вашият коментар