Кои сме ние и какво Ви предлагаме !

ЕЛМАЗИ ЕООД – СОФИЯ

ЗДРАВЕЙТЕ ПРИЯТЕЛИ !

Решихме да Ви запознаем с най-новото уникално и завладяващо хоби, което преди три години ние от ЕЛМАЗИ ЕООД – София ,внесохме на нашият пазар за да Ви забавляваме и за да може то да внесе красота и във вашите домове!


Това изкуство е много широко разпространено в Русия – там просто са пристрастени към него. В нашата страна то бе абсолютно неизвестно. И ние решихме да го представим и на Българската аудитория!
Ние от

ЕЛМАЗИ ЕООД -СОФИЯ

се Нарекохме Елмазени Гоблени  с цел да се разграничим от имитаторите които се появиха във Интернет пространството. Които и до сега се опитват да ни имитират и да заблуждават аудиторията като крадат наши статии и сменят имената си непрекъснато.
Най-трагичното е че се изказват неподготвени и заблуждават клиентите си като ги лъжат- Елмазен гоблен и Диамантен гоблен казват са две различни неща. Ами не са! Едно и също е-просто думичката ЕЛМАЗ преведено от руски означава ДИАМАНТ !
И така изяснихме вече – Елмазен гоблен и Диамантен гоблен са едно и също нещо!
Какво представлява  Елмазеният Гоблен: Това е картина която обаче не е везана с конци и игла , при този вид гоблени се работи с пинцети или моливче и съдържанието на картината се изгражда изцяло с малки шлифовани цветни късчета специална смола.
Всяко парченце е шлифовано в горната си част на 16 секции – точно като диамант– от където идва
и името на този вид гоблени.Много е спорно дали това е гоблен или мозайка !
Е нарича се гоблен защото метода на работа е както и при обикновения гоблен – работи се по схема със символи и за всеки цвят отговаря определен символ.
Работи се върху панама,която обаче е специално обработена за да може малките цветни кристалчета да се залепят върху нея и да сътворят невероятна и уникална проблясваща на светлината картина.

 

Всеки диамант  проблясва закачливо и те кара да погледнеш към картината на стената. Да поставят се в рамка със стъкло както обикновения гоблен и се закачат на стената! Също така както при другите гоблени,така и при тези си има оригинални и прогони. Добре е да внимавате на кого се доверявате!
Красотата на тези гоблени не може да се опише с думи,нито да се улови с фотоапарат или камера, тях просто трябва да ги видите за да ги оцените наистина!

 Самото изграждане на картините е невероятно удоволствие,страхотен релакс,забавление и успокоение след дългият работен ден.

А крайният резултат ще Ви накара да онемеете от възхищение! И само като си помислите,че Вие сами сте създали това изящно творение!

Опитайте и сме сигурни,че няма да съжалявате!

2 thoughts on “Кои сме ние и какво Ви предлагаме !

  1. Здравейте!
   Изпратете ни снимката на Имейла, ние ще Ви върнем отговор с точни размери и цени към тях до 3 дни.
   Цените не са по-високи от тези в сайта ни.
   Поздрави от екипа на ЕЛМАЗИ ЕООД !

Вашият коментар