Диамантен Гоблен – Хоби,изкуство,красота и релакс в едно занимание!

Диамантен ГобленКАКВО Е ТОВА

диамантен гоблен

Диамантените гоблени са нов продукт,който включва в себе си две от най-старите изкуства на света- Гоблена и Мозайката!
Ние ще добавим към тези две стари изкуства и едно по ново-Пъзела.

ДИАМАНТЕН ГОБЛЕН – Уникално е да виждаш,как със собствените си ръце,можеш да сътвориш толкова много блясък и красота . Само с една пинцета/ моливче и платно върху което подреждаш тези малки късчета шлифована смола. Която улавя всеки лъч светлина и го превръща в прекрасен отблясък. А крайният резултат просто ще Ви изуми – Невероятна картина която блести и създава толкова уют и красота във вашият дом ! Гарантираме Ви,че вашите приятели ще остана очаровани когато го видят!

Това чудо -Диамантен гоблен-е достъпно дори и за деца над 12г. Ако те желаят да творят и създават красота със собствените си ръце. Всеки може да се справи и да се наслади на прекрасните картини , които да красят домовете и офисите Ви!

Препоръчва се дори и за хора с различни проблемни заболявания. Помага да се съсредоточат и да раздвижат ума и ръцете си!Успокоява нервната система и също така е прекрасен релакс след дългият работен ден!


Диамантеният гоблен е толкова пристрастяващ,че няма начин да направиш един и да спреш . Просто трябва да си готов да се сдобиеш с ново завладяващо хоби!
Диамантените Гоблени са невероятен декор за дома и офиса,уникален вечен подарък за хората които обичате и завладяващо и красиво изкуство!


Няма по прекрасен и скъп подарък от този-който е създаден от сърце със собствените Ви ръце!
Това хоби е много широко разпространено в Русия. Сега за първи път нализа в Европейските страни,като много бързо става популярно!
Много силно Ви препоръчваме да опитате и Вие, сигурни сме че няма да съжалявате за това!

Посетете страницата ни във Фейсбук за да видите и видеото с начина на изработка. Независимо къде сте по света,ние ще Ви доставим диамантен гоблен. Свържете се с нас за повече подробности.

Вашият коментар