ДИАМАНТЕН ГОБЛЕН ПО СНИМКА

ДИАМАНТЕН ГОБЛЕН ПО СНИМКА
ДИАМАНТЕН ГОБЛЕН ПО СНИМКА

ДИАМАНТЕН ГОБЛЕН ПО СНИМКА 

ДИАМАНТЕН ГОБЛЕН ПО СНИМКА – Скъпи приятели предлагаме на вашето внимание услугата –ГОБЛЕН ПО ВАША СНИМКА ИЛИ КАРТИНА !

Тъй като ние винаги се стремим за задоволим всяко желание на нашите клиенти. Сега Ви предлагаме тази наша услуга,за да можете да получите това което наистина желаете! Ако не успеете да намерите в нашите каталози това което Ви интересува,то тогава можете да ни изпратите своята снимка или картина която желаете и ние ще я изготвим специално за Вас , във вид на ДИАМАНТЕН ГОБЛЕН и то без никакво оскъпяване за услугата. Цената ще си остане същата като и цените на гоблените в каталога ни !

Нужно е само да ни изпратите своята снимка или картина на нашата електронна поща, ние до два дни ще Ви върнем отговор с точни размери и цени, също така ще Ви изпратим и примерен изглед на гоблена в някои размери,за да добиете представа как би изглеждал той в завършен вид в съответният размер! В случай че Ви устройва и решите да поръчате,единственото условие е да заплатите гоблена предварително при подаване на поръчката. Доставката на гоблена е в срок от 30 дни след потвърждаване на плащането! Нашият екип винаги се е стремил да задоволи всяко желание на клиентите ни,затова Ви предлагаме тази специална услуга,за да няма незадоволени желания. Вече много клиенти са се възползвали и всички са останали невероятно доволни. Ние винаги предлагаме само качествени услуги и никога не разочароваме клиентите си!

В нашата галерия с готови изработени гоблени от наши клиенти,Вие можете да видите как изглеждат гоблените по снимка на клиента в завършен вид!

Силно се надяваме да бъдем полезни и да сме Ви зарадвали с тази наша инициатива! Очакваме Ви!

Заповядайте , ние сме на разположение да помогнем и да отговорим на вашите въпроси на тел: 0896310101

С уважение: Екипа на ЕЛМАЗИ ЕООД-СОФИЯ

10 thoughts on “ДИАМАНТЕН ГОБЛЕН ПО СНИМКА

  1. Здравейте! Изпратете ни снимката и до два дни ще върнем отговор с точни размери и цени за гоблена. Изпращаме Ви и примерни изгледи на гоблена в някои от размерите! Гоблените по снимка на клиента се заплащат предварително. Запитването не Ви ангажира с покупка. Ако решите да поръчате,Ви изпращаме данни за плащане,по банков път,по Еконт или както Ви е удобно!

  2. Здравейте, искам да си поръчам гоблен по снимка. Може ли да ми посочите електронна поща където да изпратя снимката.Благодаря

 1. Здравейте искам да поръчам къде трябва да изпратя снимката

  1. Здравейте,
   Изпратете ни снимка на имейла и до два дни ще Ви върнем отговор с точни размери и цени.

   1. Здравейте!Искам да поръчам диамантен гоблен по снимка. Има ли значение размера на файла за качеството на изображението, тъй като искам да е голям.. Яркостта на гоблена, може ли максимално да се доближава с тази на самата снимка. Благодаря!

    1. Здравейте! Изпратете ни снимката и до два дни ще върнем отговор с точни размери и цени за гоблена. Да , определено има значение качеството на снимка. Колкото по-добро е качеството на снимката,толкова по-добро ще бъде изображението върху гоблена. Препоръчително е да изпращате снимките по имейл.

     1. При заявен гоблен ,за какъв период се доставя ?

     2. Ако гоблена е от раздел НАЛИЧНИ-Срока за доставка е 48 часа. За всички останали раздели,срока за доставка е 30 дни.

Вашият коментар