Диамантени Гоблени!

https://diamantengoblen.com/

Здравейте, Приятели на Диамантения Гоблен!
Вече 7 години,ние се грижим да Ви доставим най-добрите и качествени Диамантени Гоблени! Както вече много пъти сме казали-Ние сме първите и единствени лицензирани вносители на Диамантени Гоблени за България!
За съжаление от известно време забелязваме,че пазара ни е залят от фалшиви Диамантени Гоблени- А именно – ПРОГОНИ !
Да,те са на супер изгодни цени,но нека това не Ви заблуждава! Както са казали старите хора-Евтиното излиза скъпо!
Не се лъжете,че като спестите някой лев,ще получите същото качество както при нас! Желаем да се разграничим от тези търговци,защото знаем те какво предлагат. Ежедневно сме засипани с обаждания на недоволни клиенти,които се оплакват от качеството и не естественото изображение на тези Прогони.

  • Не достигат камъчета които на всичко отгоре са и са некачествени-едни са по-големи от други,не са един размер. Цветовете не отговарят на картината,схемата е повредена,лепкавия слой също е повреден,за крайния резултата просто да не говорим ! Да,така е защото са некачествени и от незнайни производители,които ги пускат на промоция за бърза печалба!!!
    Приятели,когато се наслаждаваме на нашето хоби,ние искаме да получим като краен резултата нещо красиво и запомнящо се. Не е само удоволствието от лепенето на камъчета,крайният резултата е най-важен-Запомнете това!
    Нашето мото е: Създавай красота от сърце със собствените си ръце !
    И ако желаете да имате наистина възхитителен краен резултат- То може да ни се доверите на 100%,защото ние предлагаме гаранция за качество и оригиналност за нашите продукти!
  • Показваме Ви някои примери за ПРОГОН на Диамантени Гоблени!
ПРОГОН
ПРОГОН

Вашият коментар